MANICURE 

MANICURE (voor Dames en Heren)

De handen zijn erg belangrijk in het dagelijks leven, ze zijn vaak het eerste communicatiemiddel. Als groet geef je immers de ander een hand. De ander merkt deze handen op met het oog (vuil, schoon, al dan niet verzorgd), of door ze aan te raken (plakkerig, droog, warm, koud, klam). Goed verzorgde handen zijn aangenamer dan onverzorgde handen. 

Een goed verzorgde manicure behandeling speelt hierbij een grote rol. Mooie nagels zijn een teken van goede gezondheid en geven zelfvertrouwen.

Nagels en handen hebben 'voeding' nodig om weerstand te bieden tegen invloeden van buitenaf. De conditie van de nagels wordt structureel verbeterd door ze doelgericht en regelmatig te voorzien van waardevolle, natuurlijk ingrediënten en vitaminen. Deze behandelingen geven zwakke nagels kracht en stevigheid, regenereert snelbrekende nagels met duurzaam vocht en zorgt voor het behoud van sterke natuurlijke nagels.

Er zijn verschillende manicure behandelingen te verkrijgen.

Mini manicure

Speciaal voor mensen met weinig tijd. Nagels in vorm vijlen, nagelriem behandeling, nagels polijsten of lakken en met een voedende crème masseren.

Basis manicure

Speciaal voor mensen met problemen aan hun handen, zoals kloven, droge handen of dunne nagels. Deze behandeling bestaat uit het in vorm vijlen van de nagels, een nagelriem behandeling, een handenbadje, nagels en nagelriemen goed in smeren met crème en masseren en de nagels polijsten of lakken.

Luxe/Grote manicure

De grote manicure kan men uitbreiden met een hand en onderarm pakking, of een paraffine bad. Pakking is goed voor de doorbloeding en een paraffine bad zorgt ervoor dat de voedende crème die we gebruiken dieper naar binnen gaat. De paraffine sluit het als het ware af. De werkzame stoffen van de crème moeten wel naar binnen gaan.

Het paraffinebad kunt u ook in een kuur volgen. Dit is speciaal voor mensen met extreem droge handen en kloven aan de vingertoppen. Ook voor reuma patiënten is dit een weldaad. Deze kuur bestaat uit vier weken lang één keer per week een bad, daarna wordt de kuur afgebouwd naar om de week en eenmaal per zes tot acht weken. Zo blijft het vochtbalans op peil.

Nagels lakken (inclusief vormvijlen en verzorging)

Tijdens deze behandeling worden de nagels in vorm gevijld en gelakt in een kleur naar keuze.