IBX Systeem

WAT IS IBX?

IBX is een nieuw en revolutionair tweedelig systeem dat van binnenuit beschadigde nagels helpt te herstellen en versterken. IBX herstelt splijtende, schilferige, slappe, dunne nagels. Het vult ribbeltjes in de nagels op en kan witte vlekjes verminderen. IBX is dé oplossing om uw natuurlijke nagels goed te laten herstellen. Dit gebeurt niet in 1 behandeling maar zal meerdere behandelingen (kuurvorm) nodig hebben. Maar vanaf de eerste behandeling zult u al verschil merken en zien.
 

IBX IN HET KORT!

Het IBX systeem:
- versterkt slappe en dunne nagels
- vermindert witte vlekken
- egaliseert ribbels/groeven
- herstelt splijtende nagels
- herstelt schilferige nagels
- hydrateert droge nagels
- verbetert de kleur en het uiterlijk van de nagel
- onzichtbaar aan de buitenkant
- geschikt voor dames én heren!

IBX Systeem

IBX werkt binnenin de nagel in plaats van bovenop de nagel. IBX wordt als lak op de nagel aangebracht en is onzichtbaar aan de buitenkant.
Het IBX Systeem gebruikt warmte om voedende oliën (jojoba en avocado) diep in uw nagels te laten dringen. Dit doordringende en versterkende systeem wordt uitgehard met LED/UV licht. Door het uithardingsproces vormt er zich een soepel netwerk van polymeren in de nagel dat werkt als een beschermend schild. Het verbindt de bovenste laagjes van de nagels. De conditie van de nagels wordt zichtbaar en voelbaar verbeterd. Uw nagels worden gehydrateerd, verstevigd en hersteld. Het splijten van de nagels stopt en witte vlekjes kunnen verdwijnen. Doordat de IBX formule zich hecht binnenin de nagelplaat vormt het een blijvende toevoeging aan de nagel.

VOOR WIE IS IBX GESCHIKT?

IBX is geschikt voor dames en heren die de conditie van de natuurlijke nagels willen verbeteren en de nagels willen versterken.
Het is geschikt voor personen die geen nagellak (nagelverharders) en kunstnagels kunnen dragen vanwege bijv. hun werk. Het product is onzichtbaar aan de buitenkant. IBX werkt IN de nagel en ligt niet OP de nagel. IBX is ook zeer geschikt voor nagelbijters en dames en heren die veel met handen in het water zitten zoals kappers (IBX werkt waterafstotend).

IBX behandelingen kunnen ter ondersteuning van de nagels worden uitgevoerd bij patiënten die chemokuren moeten of hebben ondergaan. IBX kan ervoor zorgen dat de nagelplaat bij elkaar gehouden wordt tijdens de chemobehandelingen en zorgt voor spoediger herstel ná de chemo. Deze behandelingen zullen altijd worden uitgevoerd nadat de klant met de behandelend arts de IBX producten besproken heeft. Datasheets met de ingrediënten zijn in de salon verkrijgbaar om voor te leggen aan de arts.

IBX behandelingen worden uitgevoerd bij personen vanaf 16 jaar oud.
IBX is niet geschikt voor personen met een acrylaatallergie. Omdat dit een nogal ruime omschrijving kan zijn, wordt er altijd een allergietest uitgevoerd.

IBX hoeft niet verwijderd te worden bij een volgende behandeling. Er wordt een nieuw laagje aangebracht die opnieuw in de nagelplaat dringt. Het product kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel extra bescherming te bieden. IBX is ook een ideale basis voor een mooie (met nagellak) gelakte nagel. En is dus een geweldige aanvulling op uw manicure behandeling.

HOE VAAK MOET IK LANGSKOMEN?

Elke week als je:
- Beschadigde en erg dunne nagels hebt
- Afbrokkelende nagels hebt
- Erg ribbelige en breekbare nagels of
- Na verwijdering van een toplaag
 
Elke twee weken als je:
- Nagels hebt die aan het herstellen zijn
- Problemen hebt met nagelgroei (het is moeilijk om enige lengte te krijgen)
- Sterk gegroefde nagels
 
Elke drie/vier weken als:
- Onderhoud om de nagels in goede conditie te houden
- je de levensduur van de gelpolish wil verlengen
- je prachtnagels wil blijven behouden zonder gel of gelpolish
 
Als je er vanuit gaat dat je na de eerste behandeling al resultaat hebt, is het vaak zo dat je na
3 x 1 week te zijn geweest al over kan stappen naar de cyclus van 3/4 weken. De lengteduur van
de behandelingen hangt af van de lengte van je nagelbed. Daarna is onderhoud 1 x per 3 a 4
weken voldoende.
 
De behandeling is er op gericht om de nagelplaat zo goed mogelijk te doordringen met het product.
Samen met jou zal ik een behandelplan opzetten. Maak vrijblijvend een afspraak of stel je vraag.

 

Het IBX systeem mag alleen worden uitgevoerd door professionele nagelstylisten en is niet te koop voor consumenten.