- Mijn specialiteiten

MANICURE: Handzaam weetje: Mani = latijn voor handen

IBX SYSTEM - IBX NAGELHERSTELLER  (voor Dames en Heren)

Slappe, dunne, afbladderende nagels? Nagels die snel inscheuren? Harde, droge nagels die sterk lijken maar toch snel breken?

Heeft u kunstnagels gehad en zijn die nagels wellicht op de verkeerde manier verwijderd waardoor uw natuurlijke nagels zijn beschadigd? 

Tot nu toe werden de natuurlijke nagels behandeld met intensieve manicure behandelingen of het plaatsen van kunstnagels. 
Maar nu is er IBX!

 
 


WAT IS IBX?
IBX is een nieuw en revolutionair tweedelig systeem dat van binnenuit beschadigde nagels helpt te herstellen en versterken. IBX herstelt splijtende, schilferige, slappe, dunne nagels. Het vult ribbeltjes in de nagels op en kan witte vlekjes verminderen. IBX is dé oplossing om uw natuurlijke nagels goed te laten herstellen. Dit gebeurt niet in 1 behandeling maar zal meerdere behandelingen (kuurvorm) nodig hebben. Maar vanaf de eerste behandeling zult u al verschil merken en zien.

 

 

IBX IN HET KORT!

Het IBX systeem:
- versterkt slappe en dunne nagels
- vermindert witte vlekken
- egaliseert ribbels/groeven
- herstelt splijtende nagels
- herstelt schilferige nagels
- hydrateert droge nagels
- verbetert de kleur en het uiterlijk van de nagel
- onzichtbaar aan de buitenkant
- geschikt voor dames én heren!


De IBX- herstel behandeling is een professionele behandeling die plaats 
vindt in de salon. Het is geen product voor thuisgebruik.

 
 


HOE WERKT IBX?


IBX werkt binnenin de nagel in plaats van bovenop de nagel. IBX wordt als lak op de nagel aangebracht en is onzichtbaar aan de buitenkant.
Het IBX Systeem gebruikt warmte om voedende oliën (jojoba en avocado) diep in uw nagels te laten dringen. Dit doordringende en versterkende systeem wordt uitgehard met LED/UV licht. Door het uithardingsproces vormt er zich een soepel netwerk van polymeren in de nagel dat werkt als een beschermend schild. Het verbindt de bovenste laagjes van de nagels. De conditie van de nagels wordt zichtbaar en voelbaar verbeterd. Uw nagels worden gehydrateerd, verstevigd en hersteld. Het splijten van de nagels stopt en witte vlekjes kunnen verdwijnen. Doordat de IBX formule zich hecht binnenin de nagelplaat vormt het een blijvende toevoeging aan de nagel.


IBX hoeft niet verwijderd te worden bij een volgende behandeling. Er wordt een nieuw laagje aangebracht die opnieuw in de nagelplaat 
dringt. Het product kan onder alle afweekbare gelproducten gebruikt worden om de natuurlijke nagel extra bescherming te bieden.
IBX is ook een ideale basis voor een mooie (met nagellak) gelakte nagel. En is dus een geweldige aanvulling op uw manicure behandeling.
 

 
 

VOOR WIE IS IBX GESCHIKT?

IBX is geschikt voor dames en heren die de conditie van de natuurlijke nagels willen verbeteren en de nagels willen versterken.
Het is geschikt voor personen die geen nagellak (nagelverharders) en kunstnagels kunnen dragen vanwege bijv. hun werk. Het product is onzichtbaar aan de buitenkant. IBX werkt IN de nagel en ligt niet OP de nagel. IBX is ook zeer geschikt voor nagelbijters en dames en heren die veel met handen in het water zitten zoals kappers (IBX werkt waterafstotend).

IBX behandelingen kunnen ter ondersteuning van de nagels worden uitgevoerd bij patiënten die chemokuren moeten of hebben ondergaan. IBX kan ervoor zorgen dat de nagelplaat bij elkaar gehouden wordt tijdens de chemobehandelingen en zorgt voor spoediger herstel ná de chemo. Deze behandelingen zullen altijd worden uitgevoerd nadat de klant met de behandelend arts de IBX producten besproken heeft. Datasheets met de ingrediënten zijn in de salon verkrijgbaar om voor te leggen aan de arts.

IBX behandelingen worden uitgevoerd bij personen vanaf 16 jaar oud.
IBX is niet geschikt voor personen met een acrylaatallergie. Omdat dit een nogal ruime omschrijving kan zijn, wordt er altijd een allergietest uitgevoerd.

HOE VAAK MOET IK LANGSKOMEN?

Elke week als je:
- Beschadigde en erg dunne nagels hebt
- Afbrokkelende nagels hebt
- Erg ribbelige en breekbare nagels of
- Na verwijdering van een toplaag
 
Elke twee weken als je:
- Nagels hebt die aan het herstellen zijn
- Problemen hebt met nagelgroei (het is moeilijk om enige lengte te krijgen)
- Sterk gegroefde nagels
 
Elke drie/vier weken als:
- Onderhoud om de nagels in goede conditie te houden
- je de levensduur van de gelpolish wil verlengen
- je prachtnagels wil blijven behouden zonder gel of gelpolish
 
Als je er vanuit gaat dat je na de eerste behandeling al resultaat hebt, is het vaak zo dat je na
3 x 1 week te zijn geweest al over kan stappen naar de cyclus van 3/4 weken. De lengteduur van
de behandelingen hangt af van de lengte van je nagelbed. Daarna is onderhoud 1 x per 3 a 4
weken voldoende.
 
De behandeling is er op gericht om de nagelplaat zo goed mogelijk te doordringen met het product.
Samen met jou zal ik een behandelplan opzetten. Maak vrijblijvend een afspraak of stel je vraag.

 

Het IBX systeem mag alleen worden uitgevoerd door professionele nagelstylisten en is niet te koop voor consumenten.

DADI OIL

Dadi' Oil is een verzorgende nagelolie die gemaakt is om flexibiliteit, stevigheid en glans te geven aan de naturlijke nagel, aan nagelproducten en aan de nagelriem! Dadi' Oil wordt snel opgenomen en is niet vet. Het brengt drie gecertificeerde organische oliën samen. Een gecertificeerde organische olie is een hoogwaardig product afkomstig van boeren die duurzame technieke hanteren en geen kunstmatige mest of bestrijdingsmiddelen gebruiken. Avocado, Olijf en Jojoba oliën werken samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten.  Er is naturlijke Vitamine E toegevoegd; een krachtige anti-oxidant. Dit mengsel van 21essentiële oliën heeft een aangename geur!

Deze olie is essentieel voor het herstel van de nagels en dient minimaal 2x per dag op de nagels en nagelriemen aangebracht te worden.
 

 

 

 

Omdat de conditie van de natuurlijke nagels bij iedereen verschillend is, zullen ook de resultaten en mate van herstel bij iedereen anders 
zijn. Het is belangrijk om op tijd terug te komen voor een IBX herstelbehandeling. Ook persoonlijke verzorging en dagelijkse bezigheden hebben invloed. Dagelijks gebruik van nagelriemolie wordt sterk aangeraden. Nagels moeten naar de gewenste lengte worden gevijld en 
niet geknipt. Gebruik altijd handschoenen bij schoonmaakwerkzaamheden en werkzaamheden in de tuin.

 

MANICURE (voor Dames en Heren)

De handen zijn erg belangrijk in het dagelijks leven, ze zijn vaak het eerste communicatiemiddel. Als groet geef je immers de ander een hand. De ander merkt deze handen op met het oog (vuil, schoon, al dan niet verzorgd), of door ze aan te raken (plakkerig, droog, warm, koud, klam). Goed verzorgde handen zijn aangenamer dan onverzorgde handen. 

 

Een goed verzorgde manicure behandeling speelt hierbij een grote rol. Mooie nagels zijn een teken van goede gezondheid en geven zelfvertrouwen.

 

Nagels en handen hebben 'voeding' nodig om weerstand te bieden tegen invloeden van buitenaf. De conditie van de nagels wordt structureel verbeterd door ze doelgericht en regelmatig te voorzien van waardevolle, natuurlijk ingrediënten en vitaminen. Deze behandelingen geven zwakke nagels kracht en stevigheid, regenereert snelbrekende nagels met duurzaam vocht en zorgt voor het behoud van sterke natuurlijke nagels.
Er zijn verschillende manicure behandelingen te verkrijgen. Zie de tab 'prijzen' voor meer informatie.
 

Mini manicuremanicurevoor

Speciaal voor mensen met weinig tijd. Nagels in vorm vijlen, nagelriem behandeling, nagels polijsten of lakken en met een
voedende crème masseren.

Basis manicure

Speciaal voor mensen met problemen aan hun handen, zoals kloven, droge handen of dunne nagels. Deze behandeling bestaat

uit het in vorm vijlen van de nagels, een nagelriem behandeling, een handenbadje, nagels en nagelriemen goed in smeren met crème en masseren en de nagels polijsten of lakken.

manicurena

 

 

 

 

 

Luxe/Grote manicure

De grote manicure kan men uitbreiden met een hand en onderarm pakking, of een paraffine bad. Pakking is goed voor de doorbloeding en een paraffine bad zorgt ervoor dat de voedende crème die we gebruiken dieper naar binnen gaat. De paraffine sluit het als het ware af. De werkzame stoffen van de crème moeten wel naar binnen gaan.

Het paraffinebad kunt u ook in een kuur volgen. Dit is speciaal voor mensen met extreem droge handen en kloven aan de vingertoppen. Ook voor reuma patiënten is dit een weldaad. Deze kuur bestaat uit vier weken lang één keer per week een bad, daarna wordt de kuur afgebouwd naar om de week en eenmaal per zes tot acht weken. Zo blijft het vochtbalans op peil.

 

SHELLAC

 

Ontdek de nieuwe generatie nagellak!

De ultieme oplossing voor pracht en bescherming van natuurlijke nagels.

So Perfect

Houdt 14 dagen zonder beschadiging, blijvende hoogglans. Perfecte en dunne applicatie, blijvende hoogglans, geen besmeurde nagellak, geen afgebrokkelde randen, geen doffe nagels.

So Naturel

Geen buffen, geen vijlen, geen frezen. Zo dun en natuurlijk! Eenvoudige en zachte verwijdering met ProTipClips.

So Strong

Nooit meer broze, gespleten of gescheurde nagels. De vreugde van een actieve levensstijl met de elegantie van gelakte nagels.

So Fast

Eenvoudige applicatie en verwijdering, geen droogtijd na applicatie.

 

Caption nagellak

Caption bevat de Lac. Q3 technologie die het onmogelijke mogelijk maakt: Zo hard al gel, geen UV lamp nodig, touch dry binnen no time, dekt in 1 laag door hoog pigmentgehalte, spiegelglans en super strakke finish die 3x  zo lang mooi blijft dan u gewend bent van reguliere lakken, met een base coat die zwakke nagels versterkt, eenvoudig te verwijderen met een gewone nagellak remover.

Base, kleur en top coat (houdbaarheid voetnagels +/- tot 5 weken)

Niet op schimmelnagels i.v.m. hygiëne. Tip: neem uw eigen slippers mee

 

Nagels lakken (inclusief vormvijlen en verzorging)

Tijdens deze behandeling worden de nagels in vorm gevijld en gelakt in een kleur naar keuze.VERHINDERD
Bij verhindering, minimaal 24 uur van te voren afmelden, anders wordt de gereserveerde tijd in rekening gebracht.

WIST JE DAT!
  • 1 week garantie op elke behandeling

NIEUWS VOOR DE KLANT!
  • Wilt u iemand verrassen? Geef een cadeaubon. Elk gewenst bedrag is mogelijk. Uiteraard wordt deze voor u feestelijk verpakt!

GEDICHT VOETEN!!!
                           PIJNLIJKE VOETEN!
 
Blijf er niet mee lopen, door de juiste behandeling kunt u vaak weer pijnvrij rondlopen.
 
Met pijnlijke voeten lopen is ongezond, je weet niet wat een pedicure is, dat is ongegrond. Doorlopen met pijnlijke voeten, vraagt om moeilijkheden, ga naar de voetenspecialist en ook jou voeten zijn tevreden.
 
Vele jaren moeten de voeten jouw lichaam dragen, zonder verzorging, minder kans van slagen. Eeltknobbels worden verwijderd en nagels gekort, met eigen ogen zie je hoe de nagel gepolijst wordt.
 
Ook likdoorns, ingegroeide nagels worden aangepakt, terwijl jij lekker in de stoel bent weggezakt. Wacht niet totdat de dokter je sturen gaat, want dan kan het worden, een pijnlijk kwaad.
 
De hygiene staat bij de pedicure op hoog niveau en je betaalt een gering bedrag, je krijgt het niet kado. Ga dus naar de pedicure voor de nodige voetverzorgingen zodat je kan blijven lopen, dansen en springen.

NEEM EENS EEN KIJKJE OP MIJN SITE, VOOR WAT IK U NOG MEER TE BIEDEN HEB!Voor een afspraak bel, mail of app!  

Wij zijn vandaag open van 19:00 tot 22:00 uur.


maandag 09:00 - 14:00    
dinsdag 09:00 - 14:00    
woensdag 09:00 - 14:00 & 19:00 - 22:00
donderdag 19:00 - 22:00    
vrijdag gesloten    
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    

Afspraak maken

Ik werk alleen op afspraak. U kunt telefonisch, per mail, of per app een afspraak maken. Geef even uw naam en telefoonnummer door en ik neem zo spoedig mogelijk contact met u op.

Privacy verklaring

Deze website wordt u aangeboden door Nagel en Pedicure studio Bianca's Hand & Voetverzorging. Het is voor ons van groot belang om zorgvuldig met persoonsgegevens om te gaan.

Tijdens schoolvakanties werk ik met aangepaste tijdenWerk ook ambulant

Dit betekend dat ik bij U aan huis kom!

Gratis parkeren

Bianca's Hand & Voetverzorging
Bonkenbroekweg 6 A
7591 PA Denekamp

T.  06 20711839
M.  06 20711839
E.  biancashandenvoetverzorging@gmail.com
KvK nr.  8125811
BTW nr.  103721356B01

Ik werk onder het motto!

MIJN WERK DOE IK MET PASSIE! KEURIG - STIJLVOL - VERZORGEND EN GEZOND!

Contracten diverse podotherapeutenOverige gegevens

Procertno: 4033 Provoetno: 012556 AGBcode: 96006661

Lid Provoet en Procert


Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website